Referencer


Samarbejde med Schmidts Turisttrafik

Vi har haft et samarbejde med Schmidts Turisttrafik gennem et år nu og det har været et godt og konstruktivt samarbejde.

Begyndte med en enkelte testtur i 2014 sæsonen og fra vinteren 2015 fast kørsel hver fredag til fyraftensskiløb på Vallåsen i Sverige. Gennem hele sæsonen har der været en rigtig god dialog mellem skiklubben og Schmidts kontaktperson som er den samme for alle ture og henvendelser fra alle i klubben. Dejligt med kun en kontaktperson som kan tage ansvar og følge tingene helt til dørs.

Schmidts chauffører har været behagelige og serviceminded hele vejen og ydet en god og sikker kørsel på alle opgaver.

Seneste opgave var 2 busser til Hemsedalen april 2015 og det blev gennemført til UG med et par gode, veloplagte og imødekommende chauffører. Vi glæder os til at udvikle samarbejdet til sæsonen 2016.

Skitur i uge 8 2015

Servicen hos Schmidts Turisttrafik kan ikke ønskes bedre.
Der tages hånd om os som kunde fra start, hvor vi begyndte at vise interesse for busselskabet og deres ydelser til slut, hvor rejsen er afsluttet.
Schmidts har moderne busser, som er meget velholdte. Chaufførerne sørger altid for, at busserne er rene og behagelige at rejse i, dvs. at bussen er klimatiseret på varme dage og varmet op, når det er koldt, så man aldrig skal fryse eller svede, når man starter sin tur. Schmidts chauffører er fantastisk gode til at tage hånd om hele gruppen og træder også gerne til med en hjælpende hånd når der er brug for det.

Mit valg falder altid gerne på Schmidt, der næsten altid kan løse det næsten umulige.
Stor tak fra en glad og tilfreds kunde efter endnu en super skitur i uge 8 2015 til Salzburg med Lars Dalsgård som chauffør.

Zell am See uge 6 – 2015

Tak til Schmidts Turisttrafik
Lige hjem kommet fra Østrig og uge 6 turen til Zell am See, 52 skiklubmedlemmer havde en skitur i flot sol det meste af tiden, vi fik stået på ski i Zell am See, Hinterglimm / Salbach og Kichbueler området. Som Jan Larsen skrev i en SMS, noget af et skieventyr på 4 dage.
Socialt syntes vi at det er fint med en bus på 50, der er mulighed for at få talt med alle på turen, vi havde en dobbeltdækker bus fra Schmidts Turisttrafik med ekstra plads til hygge og kortspil. I bussen er der normalt plads til 74, men med den ekstra plads var der plads til kortspil, hygge og endelig ekstra sove plads.
Vi siger tak til Schmidts Turisttrafik for en rigtig god tur og den gode service, med servering af øl,vand og kaffe på hele turen, samt de 2 chaufførers måde at være på (Lars og Hans). Vi kan varmt anbefale jer til andre turarrangører.

Fantastisk service og som altid en perfekt planlagt og gennemført skitur til Kappl/Ischgl. På gensyn på næste tur.

Dansk Svømmeunion har været meget tilfreds med samarbejdet med Schmidt’s Turisttrafik under den Nordiske Konference om Babysvømning.

Weekenden igennem var der god service og i var meget samarbejdsvillige i forhold til småjusteringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *