For os er buskørsel ikke blot et spørgsmål om transport fra et sted til et andet. Det at køre med bus, skal for alle vore gæster være en kvalitets oplevelse.

Vi ser det derfor som vores opgave at sikre et højt niveau af service, sikkerhed og komfort. Vi kører udelukkende med miljø godkendte busser med partikel filtre, der er godkendt til alle miljø zoner i danmark og udlandet.

Vores moderne turistbusser, der udskiftes løbende, er udstyret med flystole, air-condition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet og køkken-faciliteter,vi kan også leverer trådløst internet i vores busser i det meste af Europa efter aftale, alt sammen med til at sikre dem som gæst den mest behagelige rejse.

Busserne kan indrettes med borde, hvis de har brug for at holde møde på vej til bestemmelses-stedet, eller hvis de blot vil nyde et let måltid ombord. Vores erfarne og sprogkyndige kontorpersonale står altid til rådighed med hjælp i såvel planlægningsfasen, såvel som i selve afviklingen af deres arrangement.

Buskørsel er i dag en sikker og behagelig rejseform


Med hjælp fra moderne IT-Programmer og vores erfarne personale kan vi hurtigt udarbejde tilbud på deres arrangement, og dermed sikre dem den bedst mulige service. Chaufførerne er i det daglige vort ansigt udadtil og er naturligvis service-minded og præsentable.

Vores chauffører bærer altid uniform, er flersprogede og deltager løbende i relevante efteruddannelseskurser. Vi overholder altid de internationale regler for køre- og hviletid. Vore chauffører har stor erfaring i kørsel i Danmark, Skandinavien og det meste af Europa.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *